Despre noi

             Obiectul de activitate principal este proiectarea şi realizarea de produse din materiale compozite pe baza de răşini poliesterice/epoxidice armate cu fibra de sticlă/carbon/ Kevlar, precum şi structuri tip “sandwich”.

             Firma a luat fiinţă în primavara anului 1991, ca “Intreprindere Mică”, având la baza un nucleu de specialişti care avea la acea dată o experienţă de peste 16 ani de activitate în domeniul materialelor compozite la ICA Ghimbav-Braşov. Aceasta a permis în foarte scurt timp, ca firma să abordeze lucrări de mare complexitate tehnică, încă de la început.

     

S.C. Compozite S.R.L.

Produse din răşini armate cu fibră de sticlă, carbon, kevlar

Microsoft Publisher

Braşov

România

             De-a lungul timpului, firma a proiectat şi realizat în concepţie proprie produse din materiale compozite, marea majoritate a acestor produse fiind premiere pe plan naţional.

             SC COMPOZiTE SRL îşi desfăşoară activitatea în trei ateliere cu o suprafaţă totală de cca. 550 mp., cu încalzire centrală, având 30 de angajaţi din care 6 cu studii superioare. Personalul este calificat; nucleul îl constituie un grup de 5 salariaţi care provin de la fabrica de elicoptere ICA Ghimbav-Braşov unde şi-au desfăşurat activitatea în acelaşi domeniu încă din 1975.

             Calitatea, grija faţă de mediu, sănătatea partenerilor noştri şi volumul lucrărilor efectuate, recomandă firma noastră ca un partener pe care se poate conta. În S.C. Compozite S.R.L. Braşov  a fost implementat şi certificat începând din anul 2000 sistemul de management al calităţii de către CCAS din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, urmând a fi implementat în 2008 sistemul integrat (calitate, mediu, securitate şi sănătate în muncă).

Copyright © S. C. Compozite S.R.L. Brasov  2008. All rights reserved.